dimecres, 23 de juliol del 2008

Green Street Hooligans

Aquest post l'hauria de fer el James o el Low. Sé poc de futbol, molt poc, però el que sé m'ho han ensenyat aquest parell. De totes maneres no penso parlar del tema tabú.
Amb aquesta ja són dues les tardes que faig sessió de DVD. Ahir "This is England" però va petar i no la veig veure acabar, de totes maneres tampoc em motivava del tot...com si jo no tingués prous problemes com per mirar els dels altres i a sobre de ficció.
Avui ha tocat Green Street Hooligans i m'ha sorprés gratament. Mai entendré com es pot ser tan "hooligan" (mai millor dit) per 11 persones que corren darrera una pilota, sé que per alguns és molt més que això però si m'han explicat 40 vegades que és un fora de joc i encara no els veig, imagineu la resta...xDD

P.D: Nenes com està el hooligan...xDDDDD

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aunque entiendo lo que es el fuera de juego me parece una marranada y una excepción a las reglas que no debería insistir.

En cualquier caso creo que nadie pasa de fútbol como yo.

Por otra parte a mi lo que me han explicado 40 veces es que es una suegra, una cuñada, concuñada, nuera y esas cosas,pero como nunca que me han hecho un croquis sigo sin enterarme.

Un saludo.