dimarts, 21 d’abril de 2009

And you?

Ahir vaig llegir que al programa de ràdio de l'emisora talkSPORT presentat per Russell Brand també hi va anar Noel Gallagher (vaia un per parlar de futbol...és com donar una piruleta a un nen).
Es diu que Barack Obama és un West Ham supporter (ais, si és que aquest home és ideal tu xD) i aquest parell no van tenir cap més idea que trucar i preguntar. Aquest és el missatge que van deixar:


“Dear Barack Obama, we are calling you to find out if you are in fact the world’s most-famous West Ham supporter as it is claimed.“I haven’t ever seen you at Upton Park and what formation do you suggest Gian Franco Zola plays?”En fi, sense comentaris, eh?Buscant, he trobat un article del Telegraph força curiós. Ens diu alguns supporters de certs equips com:- Barack Obama: West Ham. I dius, per què? Doncs perquè en un viatge de fa 5 anys va anar a un partir de la Premier i passa el que passa...un s'engantxa.
- Hillary i Bill Clinton: Manchester United (esto, no faré comentaris).
- La Reina: Arsenal.
- Nelson Mandela: Manchester United.
- John Major: Chelsea
- Tony Blair: Newcastle.
- Liam Neeson: Liverpool!
- Noel & Liam Gallagher: Manchester City.


I atenció que ara ve el "millor" de tots......- Bin Laden: Arsenal! És més, a una final del 1994 estava a tribuna. O això diuen...


Segur que cap d'ells té els problemes que tenim nosaltres per trobar entrades....menys l'últim clar.