dijous, 2 de juliol de 2009

I miss Costa

Avui fa 3 anys que començaven les que acabarien sent les millors vacances que mai he tingut. I sembla que hagin passat segles. Una setmana a bord del Costa Magica visitant les capitals bàltiques.

Vam agafar un vol a Barcelona per arribar fins a Copenhaguen i un cop allà, embarcar. Escales a Tallin, Sant Petersburg, Hèlsinki i Estocolm. I a la tornada, tres dies més a Copenhaguen.

Tallin

Sant Petersburg

Helsinki


Estocolm

Sempre havia pensat que un creuer era per gent més...així. I no pas per mi. Que si nit de gala, que si la nit del capità, les excursions tots seguint un guia...però va ser fer-ne un i quedar-me totalment enamorada d’aquest tipus de vacances.
Tot i així, segueixo pensant que la gent més maca que hi ha a bord són els treballadors i no pas la resta de passatgers que, la gran majoria, tenen la mania de mirar-te amb superioritat. Et tracten com una reina però si els dones peu a veure que no te’ls menjaràs, son la gent més simpàtica i alegre que hi pugui haver. De fet, encara ara, tinc contacte amb dos d’ells.
La sensació de sortir al balcó del camarot i només veure aigua i aigua i més aigua és totalment indescriptible.

En algunes escales et quedaries més estona per poder visitar encara més coses (Hèlsinki i Estocolm va ser molt curt i la patejada de l’Hermitage un infern) però si més no, serveix per saber on vols tornar per passar-hi una setmaneta pel teu compte. A més, els creuers enganxen i l’any següent vam repetir pels fiords noruecs.

Ara mateix donaria el que fos per poder tornar a ser a bord... ais!

2 comentaris:

Marthe ha dit...

Yo te acompaño a repetir

Anna ha dit...

Que peligro ... xDDD