dimecres, 1 de juliol del 2009

360º

L'aventura començava a les 4 de la tarda quan, amb el dinar al coll, agafava el cotxe amb intenció d'arribar a Marina i aparcar. Ja! Que innocent que soc: a les 4 de la tarda Marina està fins els topes de treballadors i és practicament impossible aparcar. Tot i així, i fent veure que no veia les típiques marques a terra, vaig aparcar just al costat de l'entrada del metro. Algunes parades de la L1 i la L3 més tard, ja estava davant el Camp Nou intentant saber on estaven les taquilles per recollir les entrades. A tot això ja eren quarts de sis i ja m'estava asfixiant de calor. Localitzada la nostra porta (per què més lluny no podía estar, oi? Si fins i tot anava més bé una altra parada de metro!!) tocava esperar al Low.


A les 20:00 entravem (per sort aquest cop van ser suficientment inteligents com per obrir totes les portes i no saturar-ne una) i tocava trobar els seients que ens havien tocat (zona 409, Fila 2, localitats 14-16).



A les 20:30 i amb una reverència d'un tècnic, Snow Patrol pujaven les escales per arribar a la plataforma i fer de teloners. Ho sento, no tinc setlist, en tot cas el Low. Però tocar seguides Run i Chasing Cars és per morir-se.



Amb l'estadi ple fins als topes sortien U2, puntuals, a les 22:00. Admiro als veïns perquè suportar tants crits ha de ser complicat. T'agradin o no U2, per l'espectacle que ofereixen ja val la pena anar-hi: connexió en directe amb l'estació espacial internacional per conmemorar els 40 anys de l'arribada de l'home a la llunya, missatge de Desmond Tutu sobre els drets humans o la sortida de voluntaris amb la mascara d' Aung San Suu Kyi.



Van ser dues hores i poc de concert amb un gran setlist:

- Breathe
- No Line On The Horizon
- Get On Your Boots
- Magnificent
- Beautiful Day
- I Still Haven't Found What I'm Looking For / Movin' On Up
- Angel Of Harlem / Man In The Mirror (snippet) / Don't Stop 'Til You Get Enough (snippet)
- In A Little While
- Unknown Caller
- The Unforgettable Fire
- City Of Blinding Lights
- Vertigo
- I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
- Sunday Bloody Sunday
- Pride (In The Name Of Love)
- MLK
- Walk On / You'll Never Walk Alone (snippet)
- Where The Streets Have No Name
- One
- Ultra Violet (Light My Way)
- With Or Without You
- Moment of Surrender



I és que U2 són molt grans.

2 comentaris:

Marta Illán ha dit...

oh dios a mi me toca esta noche....

Anna ha dit...

Mira que te he dicho que no entraras antes del concierto...aaaais esta juventud...