dissabte, 4 de juliol del 2009

It's only a T-Shirt!!!

Quan es va a un concert, almenys jo, es paga per veure i sentir un grup en directe. El concert del passat dimarts va ser espectacular; més que espectacular, va ser perfecte. L’escenari, l’ambient i el grup, tot. Considero els 30 euros de l’entrada més que ben invertits i no dubtaria en tornar-los a pagar. És per tot això que no entenc (ni em dóna la gana de fer-ho) a la gent que per un fet, ja ho desmunta tot. És més, alguns diuen que no repetiran (millor, no patirem tant per trobar entrades).
Dit així, sembla que U2 fes alguna cosa imperdonable però no, només es va posar una samarreta del Barça al·legant que era l’únic equip que portava Unicef com a patrocinador. I evidentment els no culers van “saltar”.




Com poden despreciar un concert així (o qualsevol altre) per un fet aïllat? Potser és que només anaven al concert per fardar l’endemà. A mi em rellisca que es posés la samarreta del Barça, del Madrid o de la selecció de Mongòlia. Jo anava a veure un concert i és el que vaig tenir. Entenc que pot molestar però tampoc cal fer-ne un drama. I molt menys deixar U2 pels terres. I es que és el colmo llegir que a partir del moment “samarreta” el concert va anar malament.
Si que és cert que Bono és contradicció pura: per una banda activista contra la pobresa però per l'altra li surten els bitllets per les orelles i es posa una samarreta feta per una marca que ja sabem tots d'on surten les seves samarretes. Potser que ens posem d'acord, no? De totes maneres, que jo sàpiga, erem a un concert. Només s'ha d'escoltar.

Al principi, fins i tot fa gràcia llegir tanta rabieta junta però arriba un moment que no fa ni pena. I és que més d’un/a, hauria de viure en una bombolla particular, que veig molt susceptible pel món.

Per sort, no tothom és així. Eh, Low? ;) Pobret, va estar al Camp Nou dues hores i mitja i es va comportar!!

5 comentaris:

low ha dit...

La demagògia de Bono no té límits així que la samarreta culer li ve clavada. Tot i això bon espectacle d'U2, mai havia vist un muntatge igual.

Marta Illán ha dit...

Bono y U2 son los amos e hicieron un concierto para la historia, por mi como si van todos en pelotas (ojalá). 8D aleee, que les zurzan a quienes se quejen de ellos!

PD: Soc cule i amb One em dona igual que porti samarreta del meu equip XDDDDDD, visca la canço

Anònim ha dit...

VISCA!!!

Anna ha dit...

Hmm..por aquí huele a James...xDDDD

negrorevolution ha dit...

Doncs precisament pq es un concertde MUSICA, la politica, ni el futbol han de tenir cabuda!

Mireu aquest article:

http://www.pericosonline.com/opinions/detall/4964/l-amic-bono-i-la-gracieta-de-la-samarreta


vinga!