dijous, 31 de desembre de 2009

2010


Només fa un parell o tres d'anys que tinc aquesta costum de fer propòsits d'any nou. Ho veia com una estúpidesa ja que, mai saps què pot passar. Ara ho veig com una forma de motivació, d'esperar que arribi el pròxim Desembre i veure què has aconseguit i què no.
L'any passat la vaig posar aquí i "només" tenia tres cosetes:

1. Deixar de fumar: aquest passa a ser un propòsit per aquest any nou però aquest cop de debó. Demanant hora al metge i tot. Amb un parell d'....
2. Tornar a Londres: i hi vam tornar al Desembre. Mai em cansaré de Londres (I'm sorry James) i de fet, aquest propòsit també es renova.
3. No rallar-me per parides varies: mmm....crec que puc dir que ho vaig aconseguir durant mes mesos dels que esperava però (sempre hi ha un però) s'ha de millorar perquè tot i ser poques rallades, han sigut intenses.

Així doncs, els nous propòsits queden en:


1. Deixar de fumar (jo puc, jo puc)
2. Tornar a Londres (estic segura que Ryanair no em fallarà i tornarà amb vols de 25€)
3. Intentar aconseguir més hores a la feina.
4. Aprendre a no escoltar: a tot/a aquell/a que bordi i/o cridi, ja pot tenir clar que no penso fer-li ni el més mínim cas.

A tot això ...
FELIÇ 2010!!!!

1 comentari:

Enkeli ha dit...

Ais... com t'entenc amb el punt 3 de l'any passat i el punt 4 d'aquest... jo també em rallo per parides el pitjor de tot es que deixo que aquestes parides em treguin la son i de què serveix? doncs serveix per llevar-me de mala llet i caure'm de son, per a res més. Però clar, tot i saber-ho, el meu cervell no reacciona i no hi ha manera d'agafar la son... en fi! què li farem si ens va el hardcore! jajaja