dimecres, 17 de febrer del 2010

M'han alegrat el dia, la setmana, el mes...


Cada època de la nostra vida te una banda sonora. I la banda sonora de la nostra adolescència ens marca més encara que qualsevol altra. Durant els últims anys d'institut i els primers a la universitat un dels grans van ser Sunny Day Real Estate, grup de Seattle amb el místic frontman Jeremy Enigk al capdavant i grans músics com el baixista Nate Mendel i el bateria William Goldsmith que desprès formarien part de Foo Fighters (no era tonto el Dave Grohl). SDRE van treure l'últim disc al 2000 i durant aquells anys jo havia començat a conèixer grups com Get up Kids, Jimmy Eat World, Texas is the Reason o Promise Ring, tots conpartien un grup de referencia i des de llavors jo també el comparteixo, Sunny Day Real Estate. Desprès de la seva separació i amb els dos que havien marxat amb FF, Jeremy Enigk va fer alguna cosa en solitari i un disc boníssim amb el Nate Mandel sota el nom de The Fire Theft. Desde llavors l'última notícia que he tingut va ser que el Jeremy Enigk havia estat gravant al mateix estudi de Sant Feliu de Guíxols dies abans que nosaltres i que el meu heroi de l'adolescència no tenia un duro i estava intentant que algú li treiés el disc (al final crec que li van treure). Des de fa un temps Sunny Day Real Estate s'han tornat a reunir i han estat girant per USA.
Tot això te un perquè, avui cap a les 11:30 a la roda de premsa del Primavera Sound han confirmat una serie de grups per el festival i entre ells apareixia el nom de SDRE. Al maig tindré l'ocasió de saldar un compte pendent de fa molts anys.

6 comentaris:

Anna ha dit...

Ara si que veig que els 100 euros que em va costar l'entrada estan més que ben invertits ;)

Deman ha dit...

Sí... pel que tinc entés, caldrà clonar-se per assistir a tots els concerts!

low ha dit...

Anar a tots els concerts es impossible a qualsevol festival que tingui més d'un escenari. Només em preocupa que es solapin SDRE amb low. com passi aixó em moro directament hehe.

Deman ha dit...

Aquest és el problema, que he escoltat que es solapen bons concerts...

Beth ha dit...

La meva banda sonora del insti va ser Nirvana, U2 i com sempre els Bon Jovi. Em segueixen agradant els que t'he dit abans, Jimmy Eat World i Foo fighters també ;)

T´ho passarás bé!

nerona ha dit...

Amb aquest post m'has recordat també els meus anys d'Institut, els concerts a St. Feliu, i el catxondeo amb les meves amigues de llavors.

Apart d'això també m'has recordat que vaig deixar un cd de SDRE a una companya de classe i no me'l va tornar mai!!

I és que llibres i cd's no es poden deixar!! Et continuaré llegint!!