dijous, 29 d’abril de 2010

Escapada

Demà a la tarda hem d'anar a triar una vitrina per la nostra nova cuina. És una d'aquelles coses que ni de conya se m'hagués passat pel cap que faria mai i un cop signada la hipoteca venen totes de cop. I jo què cull*** se de quin color vull la fusta?? Si les veig totes iguals! En fi ...
Després d'aquesta compra que espero passi ràpid, agafarem direcció cap a La Cerdanya! Per fi un cap de setmana de relax previ a l'agonia dels examens finals de l'EOI. Fins diumenge al vespre no donarem senyals de vida.
.
Tot i tenir dues hores entre dinar i anar a recollir al Low i temps de sobres per fer-me la bossa, ja l'estic fent ara amb totes les ansies, i és que hi ha coses que no em puc deixar!
.

Després de llegir-se el llibre sense queixar-se, ara toca veure la pel·lícula. I no, no sóc jo que l'obligo, és ell que ho ha dit. Al no estar doblada al castellà, la veurem en versió original en italià, fantàstic! ;)

El Low ha sacrificat un partit a Cornellà perquè ens poguem escapar de relax; si em deixo la targeta de Gol tv i no pot veure el partit, la meva integritat física perílla. Això si, ni de conya serà 24h non-stop de futbol...ejem!

Fins diumenge!! ;)