dijous, 27 de maig del 2010

Sóc Cool

Sóc cool, bueno, de fet no ho sóc però ho semblo. Ahir desprès de més de mitja hora fent cua a la porta de l'Apolo em van posar la pulsereta que em donarà dret a veure a Wilco, Broken Social Scene, el meus estimats Low o els enyorats Sunny Day Real Estate.

La cua d'ahir no l'havia vist en la vida. Es van fer dos cues una cap a cada banda de la porta de l'Apolo i gairebé donaven la volta sencera per ajuntar-se a la part de darrera, impressionant. I quines pintes a la cua... com deien Siniestro Total más vale ser punky que maricón de playa. Definitivament no sóc cool.

Aviat va arribar el Negrorevolution, va anar avançant a la cua i finalment vam entrar. Ja ens ho imaginàvem però ens havíem perdut gairebé tot el concert de First Aid Kit, putada. Tenia moltes ganes de veure-les i de fet les dues cançons que vam poder sentir van ser impressionants. Encara faltava el plat fort del concert tot i que jo a qui volia veure era a les dues germanes sueques.

Ja que hi érem ens vam quedar a veure a Los Campesinos! Els galessos van fer un concert potent, de menys a més i que em va semblar, al menys, divertit. No us enganyaré, no sóc fan d'aquesta gent però em va agradar veure'ls. I la Kim estava guapíssima ;)

Ahir va ser l'escalfament, avui comença en serio. Els meus plats forts per avui son SurferBlood i Broken Social Scene. Tinc unes expectatives molt altes amb aquests dos grups, ja us explicaré si estan a l'alçada.


3 comentaris:

Anna ha dit...

Uf...ja em puc imaginar quins elements hi haurien a la cua per entrar. D'aquells que jo començo a rajar i no paro...xDDDD I espera, que la fauna que veuras aquests dies pot ser...xDDD

Deman ha dit...

Uns amics hi van anar i van resumir que segur que els concerts van ser bons... però ho van haver de viure des de la cua!
Low, que ho passis molt be!!!! i espero que no plogui!

Anna ha dit...

Avui estarà de subidón màxim xD Es veurà en directe...vull dir...toquen Low xDDDDD