dilluns, 7 de juny de 2010

Cap de setmana non-stop!!

El que va dir que els caps de setmana eren per descansar .... estava totalment equivocat!! No hem parat ni un moment, i així estem, a dilluns i fets un cromo.
.
L'aventura va començar el divendres a la nit, quan en Low i jo vam agafar el tren fins l'aeroport per recollir la Sarah i en Jim. Els vam acompanyar fins al seu hotel i cap al nit bus per tornar a casa, que l'endemà haviem quedat amb ells a les 11:30 del matí.
És curiós com tenint Barcelona a 15 minuts de casa mai havia fet tant la turista: la Sagrada Familia (aquí hi vam entrar i tot), la Pedrera, passeig de Gràcia, la catedral, el parc de la ciutadella, el Born, el Gòtic i convidats a sopar a la plaça Reial. Tot això agafant només dues vegades el metro. Si, quan vaig arribar a casa no sabia si tenia dues cames o cap.
.

.
Diumenge tocava dinar familiar a, ni més ni menys que, Tarragona. Concretament a Montbrió de la Marca. Jo no sabia si el que tenia era una son que em moria, sensació de ressaca o què però les hores no passaven. Vam arribar a casa passades les vuit del vespre i quan vaig engantxar el llit per banda va anar d'un pèl que no ploro de felicitat.

Ara necessito un dia de relax però és dilluns i fins divendres res de res! De totes maneres, ha sigut un gran cap de setmana :)