dimecres, 28 de juliol de 2010

Canvis

Un d'ells és evident, a no ser que sigui la primera vegada que s'entra al blog. Si, he decidit canviar el negre per un verd més, diguem, animat; que falta em fa. De moment ens quedarem amb aquesta nova cara del blog, sabent com soc tant pot durar dos dies, dues setmanes o dos mesos, ja veurem.

El segon canvi i no menys important és que aquí una servidora s'ha passat al bàndol dels no-fumadors. Si, després de no se quants fi d'anys dient que seria un proposit per any nou, el passat 14 de Juny sense cap raó vaig decidir que s'havia acabat això de cremar bitllets de 20€.
El problema són els canvis d'humor que m'estic menjant amb patates; sep, si em feu "bu" és més que possible que fagi un drama ¬¬" Nens, nenes, no comenceu mai a fumar ... així no ho haureu de deixar!


Ara tinc una nova amiga que es diu ansietat i que, sincerament, espero que desaparegui ben aviat. Més que res que va acompanyada del colega "ànims per terra" i oufs!

Aquí una il·luminada va pensar que ja que ara era més sana per no fumar, podria aprofitar la motivació i també deixar la cafeina. Si és que tinc unes idees ... El Cola Cao està molt bo però el meu sistema nerviós m'està preguntat si és que el vull matar a disgustos o què.

Així que així estan les coses; inspiració nul·la i necessito unes vacances amb urgència. Per ser que no m'agraden els canvis, m'hi estic lluint.