dimecres, 8 de setembre del 2010

I love Porters

Avui fa exactament un mes que a aquesta hora estava amb la Sarah sopant al Porters de Covent Garden. Com a bona amfitriona, uns dies abans em va ensenyar dos restaurants on podriem anar a sopar la nostra primera nit. Un d'ells era el Covent Garden Grill i l'altre el Porters. Porta per porta.

17 Henrietta Street, Covent Garden

Així, el dia 11 d'Agost al vespre, vam encarregar taula al Porters per anar a sopar més tard. Dir que estava tot boníssim és quedar-me molt curta i quan en un futur el Low i jo tornem a terres angleses, serà parada obligada. 


El meu sopar va ser:

Roast Tomato and Basil Soup:
Covent Garden Market tomatoes, roasted with fresh basil then blended to a creamy soup.
Steak, Guinness and Mushroom Pie:
Steak in a sauce of mushrooms, tomatoes, Guinness & herbs, topped with puff pastry.
Chocolate Fudge Cake:
Rich chocolate & fudge cake served with whipped cream

No us podeu imaginar lo extremadament boníssim que estava tot i, si a més a més tens una bona companyia ja és ideal!

1 comentari:

low ha dit...

Porta Guinness? sona bé ;)