dimecres, 12 de gener del 2011

Cridaré

Ultimament m'estic agobiant cosa fina. Aquella sensació tan [ironia mode ON] sumament agradable [ironia modo OFF] de no poder amb tot. No puc amb les dues compositions que he d'entregar la setmana que ve més els exercisis més la novela que m'he de llegir. No puc amb el coi de curs de e-commerce que vaig tenir la brillant idea d'apuntar-me per alló que diuen que el saber no ocupa lloc. Lloc potser no però temps ... Per no dir que no tinc clar si a la feina em falten mans o hores. Omplir un pis és divertit, sobretot quan és el teu, però quan la targeta de credit ja treu fum ... i tinc l'agenda de la setmana que ve a petar.

Google Images
Per si fós poc, el mes que ve em faig gran i no m'havia agobiat mai fins aquest any. Ideal. I la incertesa de no saber quan podré tornar a agafar un avió per perdre'm ... això si que és asfixiant.

En fi...que demà serà un altre dia.

4 comentaris:

Beth ha dit...

Bé noieta...procura no rallarte massa, solament el just i sinó véns al blog i cridas una mica, que és barat i ajuda.

Petonets!

Enkeli ha dit...

jajja ja té raó el que diu la Beth però he de dir que benvinguda al club! però, i que li podem fer?? rallar-se no ajuda, ho empitjora, piano piano. Respira profundament, somriu i fes el que millor que puguis treure de tu.

Una abraçada!

Finestreta ha dit...

Mira, ara mateix acabo de fer els deures de francès i me'n vaig a classe!!! Sort amb les teves compositions! I mira de treure temps per descansar!

Deman ha dit...

entra el 3 a la teva vida?