dilluns, 25 d’abril de 2011

Una de pel·lícules

Després d'omplir el disc dur (dubto que existeixi millor invent) i un cop de vacances, una de les coses que més hem fet, ha sigut mirar pel·lícules. Algunes les teníem pendents des de feia la tira i d'altres, estaven allà per veure. Les escollides van ser:


- Zombieland: No hi tenia masses esperances i he de dir que em va sorprendre. Estava que queia de son i vaig aguantar, que ja és molt en mi. Té moments molt bons i d'altres que ni fu ni fa però en la seva majoria, rius molt. A més, mai direm que no a uns quants consells en cas d'apocalipsi zombie, no? Potser un 7/10- Little Miss Sunshine: Aquesta és especial. De totes és possiblmenet la que més em va agradar. Road movie que tracta sobre el viatge per carretera que ha de fer una familia per arribar a un concurs de bellesa. I, evidentment, els hi passa de tot i més. Un 9/10.
- Juno: Si dic que el millor de la pel·lícula és la banda sonora, ja dic molt no? No és que la pel·lícula estigui malament, és entretinguda i està bé però els personatges .... no sé ... em van acabar caient malament pobres. I té punts molt bons però és un tema tant tant remenat que ja.... Un 5/10

- Resacón en Las Vegas: Després de 90 minuts puc dir que si aquest any tenia por dels dos comiats de soltera que m'esperen en els pròxims mesos, ara sé que no seràn res en comparació amb això. I no sé si dir que prefereixo això en comptes del que m'espera.
En alguns moments recorda a altres pel·lícules semblants, de fet, crec que és la mateixa suite d'hotel però no per això fa menys gracia. Una comèdia molt destroyer. Un 8/10

2 comentaris:

La Perfida Canalla ha dit...

A mi me encanto Resacon en Las Vegas...a lo mejor porque no me lo esperaba..no se...pero me rei hasta llorar....
Buff Juno es una buena historia y muy bien contada, me descoloco un poco el rollo con el padre adoptivo pero bien...
La Pequeña Miss Sunshine tiene golpes...peros otros me dio penita penita....
Y Zombieland...buf...se me hizo pesada...
Por cierto soy Perfida
Un saludo coleguita

Beth ha dit...

A mi resacón no me gustó mucho, le doy un 6/10 y Juno un 8/10 me gustó mucho...

Lo que son los gustos...jajaja