dimecres, 11 de maig del 2011

Dieta mode ON

El mes que ve farà un any que una servidora va deixar de fumar i tot i que n'estic summament orgullosa, no ens enganyem, els quilets han pujat. I és què seria deixar de fumar sense aquelles ànsies a mitja tarda de buidar la nevera? eh eh eh? dels caps de setmana millor no parlar-ne... que si el bermutet, que si els postres, ... I si actualment alguna cosa em treu la son (exàmens a part) són aquest cony de quilets.

Abans de deixar de fumar ho estava fent de conya, cada setmana baixava; en canvi ara, el dia que no augmenta, s'estanca arghh! Així que com que igualment estaré de mala llet per la feinada que m'espera, ja no ve d'aquí i la motivació torna a estar a tope! De moment avui he seguit la dieta estrictament i ja he passat de lluny els 2 litres d'aigua diaris.

A per demà!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola campeona!!!!!!!! Ya hacemos un año!!!!!!!!!!, yo con 7 kilos más y a régimen desde hace un par de meses...:(. Un besazo, me alegro de que lo hayamos conseguido!!!

Silvia sil

Garbí24 ha dit...

A casa s'ha instaurat la dieta Dukan i per el que veig i palpo....funciona.

Elenita ha dit...

Enhorabuena por el año!!

Merece la pena...aunque nos tengamos que poner con la operacion biquini. :-D

Deman ha dit...

A totes bandes veig gent fent la Dukan... es veu que funciona prou be però pel que m'han dit, també té molt "efecto rebote"...
Quan vaig deixar el tabac, vaig agafar el costum de prendre postres... Ho prefereixo, és clar! És més dolç! Però de vegades cal fer un "punto y aparte" i començar a fer bondat. Ànims!!!!

Beth ha dit...

Desde que vaig tenir a l´Eric he perdut 20 kilets, estic millor que quan tenía 25 anys...si jo he pogut, tu tambe!!!

petonet