dilluns, 11 de juliol del 2011

Jos ....

El meu PC de l'oficina va passar a millor vida dilluns passat i si tingués uns jefes "normals", ja en tindria un de  nou i podria estar fent la meva feina però no, els meus són la calma personificada, tots dos.
Feia mesos que la màquina anava avisant i sabia/sabiem que d'un moment a l'altre em quedaria sense fins que finalment va passar. Ara estic en un de temporal que amb proutes feines té l'explorer i en una taula que tampoc és la meva.


Aprofitant que encara em queden dies lliures (qualsevol diria que m'agrada estar més a la feina que campant al carrer) vaig decidir fer un cap de setmana de 4 dies. Per no estar fent res a la feina, estic sense fer res a casa.
I avui quan he entrat per la porta i he vist que encara tenim el difunt aquí ..... Doncs res tu, que sembla ser que fins dimecres no podré treballar amb normalitat. Grrr!

2 comentaris:

Garbí24 ha dit...

ni que fossin avui en dia els ordinadors tant cars com abans.....o potser et volen sorprendre amb l'ultim model del mercat amb més gb que gent a la platja al mes d'agost.
El que es bo es fa esperar

Finestreta ha dit...

A mi també m'han de canviar l'ordinador!!! Fa ràbia eh quan no pots treballar bé...!