divendres, 12 d’agost del 2011

Air Maybe

A segon de carrera ens van fer llegir el llibre "El sueño de Africa" de Javier Reverte. Altament recomanable per cert. En ell, el protagonista agafa un vol amb Air Tanzània, companyia que mai segueix els horaris, mai saps si arribaràs avui, demà o demà passat. I la gent ho accepta, perquè la companyia funciona així.

Resulta que aquí també tenim un Air Maybe, i aquest és Ryanair. Mai els havia criticat i això que els he fet servir varis cops per anar a Londres i Liverpool. Fa unes setmanes vaig reservar un vol pel 8 de Novembre amb tot el que això implica ( demanar festa, etc., ...) i ahir, perquè si, vaig rebre un email dient que per "reorganització d'horaris" m'anul.laven el vol. No hi havia uns horaris ala venda? Per que els venien si després els han esborrat tots? Ara hauré de buscar noves dates, tornar a demanar festa, .... Definitivament, és l'ultima vegada.


En fi ... santa paciència


1 comentari:

Ferran Porta ha dit...

No puc dir-ne res perquè mai he viatjat amb Ryan Air, però ja fa un temps vaig dir prou a les low cost: acaben sortint més cares que les altres. Visc a Berlín, d'agafar Easy Jet al principi, ja fa tres o quatre anys que volo amb Air Berlin: una mica més car però pots pujar un carregament de bosses a bord, et donen menjar i, sobretot sobretot, no t'anulen els vols així, perquè sí!