dijous, 27 d’octubre de 2011

Tren vs Cotxe

Ultimament m'estic plantejant seriosament deixar el cotxe al pàrquing de casa i anar a treballar en tren. Com tot, hi ha punts a favor i punts en contra i jo, cada dia canvio d'opinió.

Per arribar a l'estació de tren des de casa hi ha, segons Google maps, 14 minuts caminant. Per anar de l'estació a la feina, 4 minuts.  El recorregut en tren és de 10 minuts. Quan vaig amb el cotxe, surto de casa mitja hora abans d'entrar, amb tren hauria de sortir 45 minuts abans.

El preu de la T10 és de 8'25€ setmanals i, senyores i senyors, a la setmana em deixo 20€ "de res" mínim en gasolina. Si multiplico per tot un mes ... doncs això.

El problema està en que per fer certes coses com ara anar a comprar o fer encàrrecs algunes tardes si que necessito el cotxe si o si així que en el fons, tot i anar en tren, seguiria gastant (tot i que evidentment, menys) en gasolina.

Hi he donat tantíssimes voltes que ja no sé què surt a compte i que no .... ais!!!


Google Images
2 comentaris:

garbi24 ha dit...

el millor de tot que pots fer és probar-ho una setmana.....I pensa que anar amb renfe es tot un luxe...;)

XeXu ha dit...

I fer mig-mig? Sembla que el trajecte en tren tampoc no és tan greu. Podries provar-ho uns dies, i quan planegis anar a comprar o alguna cosa per la que necessitis el cotxe, l'agafes i llestos. Una mica segur que reduiràs la despesa. Però això no és el millor! El millor és que podràs llegir al tren, cosa que al cotxe no pots fer! Espero...