diumenge, 27 de novembre de 2011

Espectacular

El despertador va sonar a les 5:45 del matí per agafar un tren a les 6:47 direcció l'aeroport del Prat. Si hagués sonat per anar a treballar, segur que no ens haguéssim llevat tant ràpid. Un vol més tard ens plantàvem a Madrid.

El matí passejant pel centre, carrer amunt carrer avall; i a mitja tarda arribàvem a la sala La Riviera. Curiosa sala, amb palmera al mig i tot. I sorprenentment nosaltres ben situats. I vam haver d'escoltar els teloners, que potser no estaven del tot malament però quan tu esperes el que va darrera ....

I amb una puntualitat britànica ja el teniem a l’escenari.

Hora i mitja de concert que s'em va fer molt curta (sort que tenim entrades pel Març  ...); que pel meu gust es va oblidar d'alguna molt mítica per tocar però tampoc em puc queixar.
 
Una visita al Vía Lactea per fer temps i un viatge en taxi després tornàvem a estar a l'aeroport com si res no hagués passat. Dormides de 30 minuts (incòmodes que arriben a ser aquells seients) i ja eren les 7 del matí per pujar a l'avió. No hem arribat ni a veure com s'enlairava que ja dormiem.
 
Em sembla que avui no seran les 10 que ja estaré dormint!
 
 
 
Si .... algún dels crits són els meus ;)