divendres, 16 de desembre del 2011

Carrot cake with cheese cream

Si no fos perquè només arribar a terres angleses vaig poder tastar-ne un de boníssim, em penso que mai m'hagués passat pel cap la idea de fer un pastís de pastanaga amb crema de formatge.

Després de mirar moltes receptes diferents em vaig decidir per una en concret, no per cap raó, sinó perquè ja em semblaven totes iguals.

Tot i no ser el mateix que vaig tastar, puc dir que ja he guardat ben a mà la recepta perquè és una d'aquelles que si no fos per les calories que té, podries anar repetint i repetint.   


S'ha de perfeccionar però veient que aquest va durar ben poc ....

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Encara que sembli una cosa curiosa per aquestes terres, jo he tastat alguns pastissos de pastanaga i puc dir que m'han agradat molt i molt. Per no dir que, si tinc l'oportunitat de menjar-ne, no la deixo escapar!

Garbí24 ha dit...

coi ara em faràs buscar la recepte....pinta bé

Finestreta ha dit...

Jo també en vaig fer un l'altre dia, que també em va quedar boníssim!!! Vés a saber, potser vam fer el mateix i tot!