divendres, 20 de gener del 2012

Scones

Des que els vaig poder tastar durant la meva visita a terres angleses el passat Novembre, sóc una fan declarada dels Scones.

Ahir a la tarda, en un rampell d'aquells culinaris, vaig decidir probar de fer-ne a casa i puc dir que el resultat va ser molt satisfactori.



Aquests, aprofitant una caixa que hi havia al lot de Nadal, estaven farcits de nabius vermells. I aquest matí, quan els hem menjat per esmorzar (qui pogués esmorzar cada matí així..) els hem obert i hi hem posat melmelada de nabius i gerds. Tot i faltar la clotted cream només puc dir ... OH!!!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Una altra cosa no podran dir de tu, però que t'alimentes com una reina, això no t'ho treu ningú!

Anna ha dit...

XeXu: jajaja però no cada dia eh? ni molt menys! Que si no els pantalons ...

Garbí24 ha dit...

això és començar bé el dia.....cuinera!!!!

Beth ha dit...

Oh!!! Ojalá se pudiera cada día desayunar de una manera tan dulce, ¡sería genial!.

Tienen una pinta buenísima ;P

Ariadna ha dit...

Com ens cuidem de bon matí. Et felicito. Tots ho hauríem de fer, el cuidar-nos, vull dir.