dissabte, 11 de febrer de 2012

Cuines del món: Itàlia

Dijous va ser la segona sessió de cuines del món i desgraciadament la que menys em va agradar. Penso que per poder donar classe, del que sigui, has de saber fer que els assistents no se t'adormin i estiguin atents al que ensenyes cosa que ahir, no va passar de ni de lluny. 
Va ser una classe d'alló més avorrida en la que no vaig agafar ni un sol apunt perquè amb proutes feines es veia o s'explicava el que s'havia d'anar fent. En fi.... un altre dia serà. 
Perdoneu la qualitat de les fotografies, ahir erem força gent i complicat de trobar una bona posició. 

Pizza "Di Mele e Noci" - Poma i nous - 
Ossobuco a la milanesa
Panacota amb coulis de fruites del bosc
La pròxima classe serà sobre Portugal però desgraciadament no hi podré anar. Bé, veient com va anar la d'ahir, no sé jo ... 

2 comentaris:

XeXu ha dit...

No seria que tu portaves son arrossegada? No sé si com a classe va ser gran cosa, però els plats preparats no tenen pas mala pinta.

garbi24 ha dit...

ara toca posar-ho en pràctica a casa....potser el resultat es molt millor......i agraït....;)