Després d'anar (i sortir-ne molt contenta) el curs de fondant vaig decidir que si en feien més i em semblaven interessants també hi aniria. Així, ja he anat a dos més: un va ser la setmana passada i l'altre ahir.
El de la setmana passada va ser un pastís de xocolata amb gerds i he de dir que estava boníssim. No és ràpid de fer i s'ha de tenir paciència però de ben segur que intentaré fer-ho a casa. I de ben segur també que a la primera no em sortirà però ja estic esperant alguna ocasió especial per intentar-ho.
El curs d'ahir era de bunyols de vent i de bacallà i em va sorprendre gratament lo fàcils que arriben a ser de fer. Aquest cap de setmana menjarem bunyols si o si!
Ara toca esperar que surtin més cursos, que segur que picaré!
2 comentaris:
Quan publiques que has anat a aquests cursos i les fotos del que has fet... és que se'm fa la boca aigua! I a més es nota que ho disfrutes molt, tant a l'hora de fer el curset com de fer a casa el que has après.
en aquest blog acabarem posant uns kilets....però seran deliciosos. Valdrà la pena.
Publica un comentari a l'entrada