dijous, 22 de març del 2012

Nyaaaam!!!

Tot i que el dia no acompanyava gens (cau una gota i el transport públic ja va a pets) el curs d'ahir va ser genial. 

La botiga on el vam fer és aquesta i tot i que no arriba a tenir ni la meitat de productes que té l'altre; els cursos si que són millors, més cars però infinitament millors. 

El nostre curs va durar unes tres horetes i durant aquestes, i després de una petita introducció explicant la diferència entre cupcake, muffin i magdalena vam començar a preparar-ne dos, un de cada tipus: vainilla i xocolata. Quan acaba el curs cada assistent es pot emportar 4 cupcakes a casa però per no estar hores cuinant, dos els vam cuinar nosaltres i dos ens els vam trobar fets. 

Així van passar dues horetes i durant l'última hora vam aprendre a decorar-los. Previ pas de farcir-los amb xocolata, dolç de llet, etc ... 
La veritat és que és molt més fàcil del que em pensava i, com tot, amb una mica de pràctica i paciència pot estar dominat. 


Ja tinc ganes de tenir una mica de temps a casa i fer-ne uns quants! 

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Ostres, aquests són fets per tu! Quina traça! És un acabat professional això, com trobaríem a les botigues. En aquest cas em crida més als ulls que a l'estómac, mira.

Garbí24 ha dit...

jo entro en una botiga i veig això i no puc sortir sense embrutar-me els morros......quina bona pinta, Tu ens has d'explicar el gust

Anna ha dit...

@XeXu: Gracies! :) Ara tinc ganes d'intentar el mateix a casa, a veure si el resultat s'assembla.

@Joan: Suposo que quan dius el gust vols dir del que hi ha a sobre, no? Doncs és tot el mateix: crema de mantega amb sucre glaç. En el cas del rosa i el verd amb una mica de colorant i el marró, amb cacao :) La floreta és fondant.