divendres, 8 de juny del 2012

Netejar netejar ...

El nostre piset té 60m2 i és cert que, de vegades, m'agradaria que fós una mica més gran. Tenim dues habitacions, un menjador, la cuina, el bany i balcó i realment per dues persones n'hi ha més que de sobres però de tant en tant penso que m'agradaria tenir, per exemple, un menjador una mica més ampli. 

Aquestes ganes de tenir un piset més ampli se'n van ràpid ràpid un cop per setmana, o sigui, quan toca fer la neteja. Normalment intento que la feina quedi repartida entre tots dos però al tenir jo un millor horari que el menda, acabo fent jo una gran part. 

Trobar el moment ideal és pràcticament impossible (dubto que existeixi un moment ideal per la neteja) però si que intento que no ens desmunti el cap de setmana. El cap de setmana està per no fer res, per sortir a passejar, per mirar una pel·lícula darrera l'altra o per quedar amb els amics però no per passar l'aspirador, treure la pols o fregar el parquet. 

I aquí estic, un divendres tarda, netejant el piset i pensant que gracies a això, ni demà ni demà passat hauré de fer res. 


5 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, d'on et penses que ve l'expressió 'fer dissabte'? Suposo que no tothom té temps entre setmana per dedicar-se a poder tenir el cap de setmana lliure. Personalment, els divendres a la tarda tinc encara menys ganes de fer feina que els dies de després. Les setmanes deixen tocat.

Ariadna ha dit...

Porto tota la tarda fent el ronso. Tinc que fer la mateixa feina i no en tinc gens de ganes.

Garbí24 ha dit...

una feina molt desagraïda i que ningú vol, però que s'ha de fer.

sa lluna ha dit...

A mí em tocarà demà i tu ja ho tindràs fet...de fet, a aquestes hores ja deus tenir-ho enllestit,
quina sort!!

nerona ha dit...

a mi també em fa molta mandra!! com a tothom, suposo!! I amb en Pau haig de netejar constantment!! però què hi farem, crec que tots ho hem saborejat això de menjar!