dijous, 19 de juliol de 2012

Blue Bloods

Últimament, un que jo em sé ha intentat enganxar-me a series com The Wire o Newsroom però no ha tingut un resultat gaire satisfactori. Pobre. Si, no estan malament però podria estar perfectament sense veure cap més capítol, cosa que no em passa amb tota la col·lecció que miro (quines ganes que comencin les noves temporades...). I com que després de sopar no serveixo per mirar pel·lícules (perque em quedo grogui en dos minuts), un capítol d'alguna serie de 40 minuts és bastant ideal.

Ahir fent zapping després de sopar vaig enganxar Blue Bloods, una sèrie policíaca ambientada a Nova York.


Té molt bona pinta i a sobre és d'aquelles que els capítols no tenen relació entre si (almenys en la gran majoria de coses). La pena és que la fan a T5 i a sobre ja van pel capítol 10 així que em sembla que em posaré el dia i em re-enganxaré via online.

Com a fet curiós diré que un dels actors és Donnie Wahlberg i la gran majoria us quedareu igual però jo encara recordo la meva època preadolescent quan corria en plan histèrica per casa quan m'arribava la revista del club de fans dels New Kids on the Block. Si, tots tenim un passat.