dilluns, 27 d’agost del 2012

És greu?

Quan era petita, la nit anterior al primer dia d'escola dormia malament i em despertava abans no sonés el despertador de les ganes que tenia de començar el curs. 
Aquesta nit he dormit com un tronc però m'he despertat cinc minuts abans de l'hora cosa que no m'ha fet ni mica de gràcia sincerament. 

He sortit del llit, m'he dutxat i he esmorzat les meves torrades i el cafè amb llet per agafar el cotxe i anar cap a la feina després de tres setmanes de vacances. El més curiós de tot és que no ho he fet amb mala llet. Amb ganes? Potser si. 

Sé que en breu estaré remugant sobre la feina o sobre els meus caps però avui tenia ganes de que m'expliquessin les seves vacances i de parlar amb alguns clients. I les hores m'han passat volant!



Definitivament crec que estic per a que em tanquin. 


2 comentaris:

Sergi ha dit...

Tampoc no és tan estrany, no? A la feina hi tenim gent que ve de gust veure, quan ja estàs una mica descansat també tens ganes de tornar a les rutines. El que passa és que molts cops tornen i et fan oblidar immediatament que has estat de vacances, amb mil i un marrons. Però bé, per a estirar-se dels cabells ja hi haurà temps, de moment, a gaudir dels companys.

sa lluna ha dit...

Tranquil.la, això només és el primer dia.
En un no res, t´haurà passat!! ;)

Bona nit!