dimecres, 26 de setembre del 2012

Quina mandra...

Ara resulta que divendres tenim convidats a sopar a casa. No és que no m'agradi tenir convidats, tot el contrari (sobretot quan la casa està neta que una té les seves manies) i aquest cop fins i tot ens currarem alguna cosa que no sigui pizza; ni que sigui per no carregar-me la dieta que fa dues setmanes estic fent.

Google Images
Crec que amb segons quines persones no hi ha res a fer, ni a elles els interessa el que tu puguis explicar ni a mi m'interessa el més mínim el que elles em puguin dir. No són mala gent i fins i tot pots passar una bona estona però ... 

Ens podem portar bé, podem quedar per fer qualsevol cosa (en aquest cas sopar) però...

I tot i que no són mala companyia per un parell o tres d'horetes d'un sopar ... els divendres una el que vol és agafar el sofà per banda i veure una bona pel·lícula!! En fi, em sembla que no tinc el dia. 

9 comentaris:

sa lluna ha dit...

Hi ha dies que una no està per visites, però es fa, encara que protestem...

Que et vagi bé el sopar!!

Aferradeta.

Sergi ha dit...

Clar símptoma de que et fas gran. Abans els divendres eren de festa, del tipus que fos, però ja ho diuen allò de l'evolució inversa de la setmana. Els joves la comencen fatal i es van despertant per estar a tope el divendres. Els grans, entre els que també m'incloc, la comencem en forma per acabar fets pols el divendres. Què, t'hi reconeixes?

Garbí24 ha dit...

et sents així perquè encara és dimecres....ja veuràs el divendres al matí. Marxa total

Anna ha dit...

@XeXu: no puc estar més d'acord amb tu! I si a més la companyia no és massa massa entretinguda imagina ...

vístete que vienen curvas ha dit...

jjajajajajaja t'entenc taaaaaaant, tant com quan et diuen: sortim divendres... i jo.... pues va a ser que no.. jjajaj... vull manta sofa i peli, i mimos i pijama jajajaja

guapi, no... el vestit jo no el vaig veure, per casualitat has mirat a l'apartat sales? potser allà hi es.. :( sorry guapeta!

un petonàs!

vístete que vienen curvas ha dit...

eeey que sí que hi és! i a sobre super economic:
http://www.axparis.co.uk/products/Cat-Coral-Print-Skater.html

nerona ha dit...

A vegades s'ha de fer... jo una vegada em vaig haver d'empassar totes (unes 1000!!!! o almenys aquesta va ser la meva impressió) les fotos d'unes vacances... quan els veig 2 vegades a l'any!!
A mi no m'interessaven gens ni mica!!!!

I com és que vénen a sopar si no us feu gaire?

Anna ha dit...

@nerona tampoc serà un infern, és només que a mi no em ve gens de gust. Vénen perquè no visc sola ... ;)

Ariadna ha dit...

És divendres i em penso que encara tens aquest 'però...'
Ara et diré com si anessis a parir: que sigui una horeta curta... encara que, siguem sinceres, mai és una horeta i mai és curta.
Ptnsssssss