diumenge, 25 de novembre de 2012

Cap problema!

La primera cosa a fer durant el cap de setmana era anar a la primera edició de la fira BCN&CAKE i, de fet,  ho teniem tot planificat al detall; hi aniriem amb tren pel tema comoditat i estalvi i hi voliem arribar a primera hora per tornar a dinar a casa i seguir amb la llista dels to-do. 

La nostra sorpesa va ser al veure la cua interminable per accedir a la fira i quan dic interminable, és que era interminable. Així, no ens va quedar més remei que decidir no anar a la fira, a no ser que volguèssim perdre tot el matí fent cua. 

Google Images

Per sort, ahir es va complir aquella dita de que "no hay mal que por bien no venga" i vam decidir passejar per Barcelona. 

La primera parada va ser al meu estimadissim supermercat anglès que si és cert que és un pèl car, és l'únic lloc on es poden trobar certes coses. Grata sorpresa ahir quan, després de més d'un any buscant similars o receptes, vaig veure que el pròxim cop que prepari scones, ja sé on trobar la clotted cream. 


I tant parlar de cupcakes, de scones i de pastisseria varia no podia ser d'una altra manera que acabèssim esmorzant uns scones al centre! 


El millor de tot és que el dia no acabar aquí, ni de lluny! 

1 comentari:

Ariadna ha dit...

Ahir vaig pensar en tu al llegir que la fira aquesta que dius estava petada de gent (si, havia llegit abans l'últim post d'intencions pel cap de setmana).

Bé, ja ens diràs com han acabat aquests dos dies i si has pogut fer gairebé totes les coses planejades.

Ptns.