dilluns, 28 de gener del 2013

Un cap de setmana per la Vall d'Aran

Això de tenir un nebot que comença a fer competició d'esquí (moment tieta orgullosa) és l'excusa perfecte per anar a passar el cap de setmana fora. Així, divendres passar, el Low, jo i el meu encostipat marxàvem cap a la Vall d'Aran on sembla mentida però no hi havíem estat mai. També venien els meus pares i quan el cap de setmana és a despeses pagades, encara és més cap de setmana. 

Després de practicament quatre horetes de cotxe, arribàvem al nostre hotelet a Salardú. He de dir que en la vida havia vist tanta neu com aquest cap de setmana. Per sort aquest no era el nostre cotxe però no era pas l'únic que estava així .... 


Espero no ferir sensibilitats però he de dir que Vielha en si m'ha mig decepcionat, no sé, jo sóc més de pobles com Puigcerdà. Pobles més pobles. Vielha em va semblar un carrer amb molts restaurants i una plaça amb una església. 


Com tot, també té les seves coses bones ... el menjar, les pistes d'esquí, les vistes inmillorables .... i tinc ganes de tornar-hi quan no hi hagi tres metres de neu per tot arreu. 

2 comentaris:

Garbí24 ha dit...

amb això estem d'acord....tampoc sóc fan de Vielha, encara que tot el que l'envolta si que val la pena.

Unknown ha dit...

Me entran escalofríos sólo de imaginar mis manos intentado quitar la capa de nieve del coche brrrrr

Yo no opino que no he estado lool

Un besete!Mayte S.