dilluns, 22 d’abril del 2013

De pel·lícules ... (II)

Sembla que hàgim passat tres dies tancats mirant pel·lícules però realment hem fet mil coses (i visitat varis pobles) però que si ara plou i hem de fer temps per sortir a sopar, que si després de sopar, que si és diumenge i tinc mandra, .... així, des de divendres al vespre fins diumenge a la nit van caure totes aquestes. 


Italian Job, Moulin  Rouge i Notting Hill no era el primer cop que les veia però les tinc al grup de les que per molts cops que les vegi, no em canso. 
Billy Elliot va ser una grata sorpresa i això de veure certes pel·lícules en versió original i subtítols en anglès, tot un repte. 
Ted no és que sigui una gran pel·lícula ni molt menys però havia llegit varies crítiques que, per el que era, no estava malament. Ho corroboro, és una pel·lícula d'aquelles tontes tontes però té la seva gràcia. 
I per últim, Mi vecino Totoro, que la vam veure per allò de que en sis mesos estarem per terres nipones i tot i que no tenim previst anar al museu Ghibli sempre fa gràcia anar-se ambientant. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Haig de reconèixer que per ser una peli romàntica Nothing Hill està prou bé. Mouline Rouge no està malament tot i tenir doble penalitat en contra (musical i romàntica). Italian Job es distreta. Les altres no les he vist...
PD: Jo també estic de pelis aquesta setmana al bloc :P

Patri - Pa(t)labrería ha dit...

Wow! Quantes pelis! :D Jo he vist Billy Elliot, Notting Hill i Totoro *-* Aquesta última em va agradar molt! És un clàssic però fins fa poc no m'havia parat a veure-la.

I aneu al Japó?? *o* Quina soooort~! Jo intento estalviar però de seguida se me'n van els estalvis... Hauré de buscar feina ~_~

Que vagi bé el cap de setmana! ^^