Ja feia dies que llegia en diferents diaris i blogs com estava triomfant el cronut a Nova York.
Dos mesos va trigar el xef francès Dominique Ansel a fer-ne el primer i des de llavors que no ha parat. Suposo que, basicament, es pot dir que el cronut no és més que massa de croissant tractada com si fos un donut però acabat en oli. No, no és apte per dietes light.
Anar-hi expressament no però ja que dijous passat hi vam anar (i pagant un extra de 2.5€ perquè precisament el cronut era la única pasta que no entrava al preu) ... els vam poder tastar.
Bonissims!! Això si, a l'hora de sopar encara estavem tipes ....
2 comentaris:
N'he sentit a parlar força, i naturalment tinc ganes de tastar-lo, en parlen tan bé... Tenia entès que per aquí només el feien a Sant Celoni, caram, si hagués vist aquest post abans potser hi hagués anat, ja que justament estava allà! Però ja veig que es va estenent, tard o d'hora el tastaré, i ja m'asseguraré de menjar només fruiteta la resta de la setmana.
a la que en trobi un no se'm escapa...segur. Fa dies que tothom en parla, suposo que en poc temps estaran arreu
Publica un comentari a l'entrada