dilluns, 19 d’agost del 2013

Per no perdre la pista

Aquestes han estat les primeres vacances que no he estat del tot desconnectada. Almenys del que a mi m'interessava i és que l'any passat una servidora encara anava amb el seu Nokia 3110 amb el que només podia trucar i enviar sms. 

I és que què hi ha millor que esmorzar cada matí llegint blogs? És com llegir el diari però sense males noticies. 

Fins just un dia abans de marxar tenia una mica de caos blogueril; a alguns us tinc a la dreta del meu blog ben controladets, d'altres a Favoritos a l'ordinador de la feina, ... i sabia que si volia seguir al dia durant les meves vacances, els havia d'ajuntar a tots. 

I va ser quan vaig descobrir Bloglovin' que potser és molt obvi (em consta que molts usuaris del ja desaparegut Google reader es van passar a Bloglovin') però jo el vaig descobrir fa tres setmanes i n'estic molt contenta. D'aquelles aplicacions que no sabies com podies fer-ho abans de tenir-les. 


Ara us tinc a tots ben controladets :) 

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo em vaig passar a Feedly, que suposo que és la mateixa cosa. Va força bé, i potser és millor no emmerdar-se amb dos programes diferents, però és bo de saber pel que pugui ser. Ja fas bé de tenir-ho tot junt, així no s'escapa ningú.

nerona ha dit...

jo faig servir el vienna a l'ordinador... tot i que m'aniria bé també una cosa així al mòbil... ho haig de mirar!! Sóc un desastre pel que fa a les actualizacions....

Et llegeio sempre encara que no comenti!

Patri - Pa(t)labrería ha dit...

Jo també fa poc que el faig servir i va molt bé! Sobretot perquè pots seguir a blogs encara que no siguin "blogger.com" :)
Tot i així, fins ara sempre entro a "blogger.com" i de moment em surten les actualitzacions dels que segueixo, com que majoritàriament segueixo a "blogspots"... xD

Que vagi bé!
^^

Garbí24 ha dit...

quan els joves t'ensenyen coses és que et fas gran......m'ho miraré, interessa, gràcies