dimecres, 23 d’octubre del 2013

D'això ..

... consti en acta que quan vàrem decidir la data encara no havia sortit el calendari ni molt menys els horaris. Que és de domini públic que el nuvi no és ni d'uns ni d'altres; sinó més aviat blanc-i-blau però la núvia ... Que tenim convidats que són socis; un dels testimonis també. I és que no sé cap on mirar quan algun convidat relaciona l'hora del partit amb l'hora de la cerimònia. 


Si, si, ja sé que durant la cerimònia tindrem al típic espavilat amb el pinganillo a l'orella o amb el mòbil vibrant. 

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Tens molta punteria, tu. Però en aquests casos és quan s'ha de demostrar on està la importància d'aquesta vida, i en el futbol no seria el cas.

Ariadna ha dit...

El paio de la foto, riu o plora? I tu? Ai, és que no sé ben bé com t'ho estàs prenent.

Recordo haver anat a una boda (fa forces anys ja) on també hi havia una coincidència d'aquestes, i van saber-ho prendre-s'ho bé i incorporar l'esdeveniment esportiu com a part de la festa.

Tot és proposar-s'ho i tenir ganes que tot plegat surti bé. Com segur serà!!

Anna ha dit...

Ariadna, em nego rotundament a incloure el partit com a part de la festa; només faltaria. Primer perquè el nuvi no és de cap dels dos equips i segon perquè qui no sapiga veure què és més important ... és que té un problema.

Jo tampoc tinc clar que fa el paio de la foto però estic segura que algún convidat ens està maleint els ossos. Mala sort mira ... ;)

Evidentment que el dia del meu casament, que jugui el Barça o el Papa de Roma m'és completa i totalment indiferent :)

Garbí24 ha dit...

ja és mala llet.....però jo sóc dels que vindria al casament, sense pinganillo i sóc del barça.
Serà que no hi hauran clàssics per veure més endavant.