dimarts, 31 de desembre del 2013

31/12/13

Aquest 2013 ha sigut un any dens que no tinc clar si m'ha canviat o només esgotat. Suposo que, com tots, he tingut coses bones i d'altres de no tant. 

M'he casat, poca broma! I he conegut el país més espectacular que hi pot haver: Japó. No veig el moment de tornar-hi. Per sort, i tot estar en un nivell d'estalvi màxim, també vaig poder fer la meva escapada anual a terres angleses.
 
Positiu o no, m'he tornat més meva i si una cosa no la vull fer, no la faig. No entenc perquè jo he de tenir un detall amb tu, si tu no el tens amb mi. I és que algunes persones (malhauradament força pròximes) m'han ben decepcionat i m'he vist sola en situacions que no ho hauria d'haver estat

Només em queda tancar l'any i posar tota l'energia en que el 2014 serà millor. 

De propòsits en tinc alguns que medito si dir o no ... sigui com sigui jo sempre he sigut més de nombres parells així que ... :)

4 comentaris:

Ariadna ha dit...

"No entenc perquè jo he de tenir un detall amb tu, si tu no el tens amb mi"... a mi em sembla que si ningú fa un pas endavant les coses s'encallen. Les coses encallades no porten enlloc i fins i tot es poden enquistar. Clar que cansa ser sempre qui dóna el pas, però el que ens podem perdre si no ho fem, és sovint superior al que obtindrem si no fem el pas.

Bon Any Anna, que tot et sigui positiu en el 2014.

Sergi ha dit...

Pim pam, un balanç amb quatre claus, les més importants que destaques. Un parell de coses molt bones (bé, el matrimoni per mi no és una cosa bona, però per tu sí), i el fet de ser més teva i actuar pel teu compte no em sembla pas dolent. La manera com has arribat a fer-ho ja és una altra cosa, però ha estat per bé.

A veure què porta el 2014. Molta sort i molts ànims!

Anònim ha dit...

jo no m'he cansat ni he vist Japó. En comparació, quina porqueria d'any el meu, no? :P

Garbí24 ha dit...

Per dolent o bo que ens pugui semblar un any, mai sabrem si serà el nostre pitjor o millor any, i la veritat és que no tinc cap pressa per saber-ho