dimarts, 24 de desembre del 2013

Ja?

M'encanta el Nadal. M'encanta posar l'arbre al menjador (i fer que ens quedi un menjador més petit encara), m'encanta el mini Tió sobre el moble de la TV, m'encanten les flors a la porta de l'entrada, ... en fi, que quan arriben aquestes dates em transformo. I no, no estic gens d'acord en que el Nadal és cosa de nens petits i "aquí no posem arbre perquè ja som grans". Perdona? Els regals bé que t'els compres eh? 

Normalment començo a maquinar amb antelació d'un mes o mes i mig peeeeerò aquest any, fa un mes nosaltres estàvem a Japó temple amunt, temple avall i abans de Japó estàvem organitzant taules de convidats i cançons d'entrada. Com coi hem arribat a 25 de Desembre?! 

Si, aquest any m'he trobat el  Nadal als morros. I si que vam posar l'arbre fa dues o tres setmanes però no assimilo que ja és Nadal i que demà hi ha macro dinar familiar, i demà passat també! 

Així que ....  


BON NADAL! :)

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Fa tres setmanes que vas posar l'arbre? Mareta de déu, estic hiperventilant! No, no a mi no em va massa, i no em fa especial il·lusió demà... però ei, bon Nadal, eh!

sa lluna ha dit...

Bona nit i Bon Nadal!

Aferradetes :)

Garbí24 ha dit...

Bones i festes i no t'estressis que no pots mejar tant després....