dissabte, 29 de març de 2014

#100HAPPYDAYS

He tingut una setmana de merda horrorosa. Va començar molt bé; anant al gimnàs, de compres, no tenint massa feina, etc ... i entre dijous i divendres va ser estil tsunami. Zas! Per un cop (que ja m'extranya) no és culpa meva o almenys no la gran part així que he decidit ignorar vilment i ja passarà. I si no passa, doncs allò que es diu ... bon vent

Llegint els blogs habituals, he trobat una iniciativa que m'ha agradat. Tinc els meus dubtes de poder-la seguir, 100 dies són 100 dies i jo de despistada en soc una estona llarga. 

La iniciativa tracta de penjar cada dia durant 100 dies una imatge d'allò que et fa feliç. Ja sigui a Facebook o a Instagram i com que jo de Facebook no en tinc, ho faré amb Instagram i el hastag serà #100happydaysLa intenció hi és, veure'm la pràctica. Si durant 100 dies seguits puc trobar alguna cosa que em fagi feliç, serà un gran què. 

El meu primer dia també serà el dia 1 d'Abril perquè avui, dissabte i 29 és com ... lleig. 


5 comentaris:

XeXu ha dit...

Ui, jo directament no ho intento. 100 dies seguits sent feliç? No fa per mi. I quina rabieta qui ho aconsegueixi. Deixa'm picar-te, a veure si em demostres que m'equivoco. Jo crec que no ho aconseguiràs. Potser penjar 100 imatges sí, però que tots els dies siguin feliços...

Anna ha dit...

@XeXu, entenc que no cal que siguin 24 hores de felicitat durant 100 dies ... a veure si quan m'emprenyi a la feina ja no servirà!

Patri B. ha dit...

Jo he vist ja varies persones que ho estan fent i és maco ^-^ Et fa ser més agraït i et sorprens de la quantitat de coses bones que passen, per molt petites que siguin.

Jo no estic seguint aquest programa, però com l'any passat, cada cop que em passa algo bo o que em fa somriure, ho apunto a un paperet i el guardo a un pot. A cap d'any els compto i obro un parell, és bonic i no sembla que durant un any puguin passar tantes coses bones!

Espero que la setmana millori i que tot vagi posant-se al seu lloc~

Petons, maca!

Anònim ha dit...

Segur que una d'aquestes 100 coses que et fa feliç es el meu bloc :P

Alize ha dit...

Me parece una buena idea, así te obliga a pensar, aunque sea por un momento, en cosas buenas y que te alegran :)
Besotes!!