dilluns, 14 d’abril del 2014

De pel·lícules (IV)

Últimament no estem gaire on fire amb les pel·lícules; segurament sigui perquè les series se'ns acumulen. De totes maneres en un parell de setmanes n'han caigut dues. 


Rush la tenia pendent des de feia la tira i va ser una grata sorpresa tot i que segurament el fet de que una servidora sigui de les que es mira les curses de F1 hi tingui molt a veure. Explica la temporada del 76, quan James Hunt (interpretat per Chris Hemsworth...eheeeeemm) i Niki Lauda es portaven a matar. 

Quan fa uns dies vam anar al cine a veure Philomena, vam veure que era del mateix director que High Fidelity, Dangerous Liasons o  The Queen, entre d'altres. De veritat hi havia una pel·lícula anglesa, sobre la queen i que jo no havia vist? Jo, que vaig veure The Iron Lady tot i el despreci que sento per la  Thatcher ... Bé, ara ja sé perquè encara no l'havia vist ... sabeu aquelles típiques pel·lícules que posen a certs canals després dinar? Doncs igualeta. La pel·lícula explica la reacció que va tenir la casa reial quan l'accident de la princesa Diana. Si, si, dit així era previsible que seria un bodrio monumental però com que aquí una no es va documentar ... 

1 comentari:

Anònim ha dit...

es vital documentar-se abans d'anar al cine, no tornis a fallar, eh? ;)