dissabte, 26 d’abril de 2014

KOTE

Sense ànims d'ofendre (o potser si) però la gran majoria de restaurants que es fan dir japonesos .... no ho són. I no dic que el menjar que donin no sigui bo, que ho és, però res té a veure amb el que es menja allà. I dels que fan cuina japonesa fusionada amb la mediterrània bla bla bla ja no cal ni parlar-ne. Que no, que no, que jo trobo a faltar el ramen, el katsudon i els okonomiyakis. I no en sóc cap entesa però si no en fan, no en fan. 
No tot ha de ser tant negre i per sort, després de tornar del viatge, a Barcelona n'hem trobat algun que realment ho és (i va de conya per fer passar el mono i les ànsies de tornar-hi, no ens enganyem). 

Aquest dijous passat van inaugurar a Sabadell el restaurant Kote i aquest migdia l'hem anat a tastar. Nens, si us agrada el menjar japonès ja esteu tardant. Okonomiyakis, yakisobas, ..... i tot boníssim! Ara mateix no tinc clar si el fet de tenir-lo a 10 minuts caminant de casa és bo o no, perquè repetirem seguríssim. 


KOTE
c/ Sant Antoni 25
08201 Sabadell 

5 comentaris:

XeXu ha dit...

He menjat a tants japonesos cutres que el dia que mengi en un de bo no ho sabré valorar, no m'agradarà perquè no ho reconeixeré!

Anònim ha dit...

Es una trampa que estigui al carrer Sant Antoni. Primer et compres el còmic manga de torn Norma Comics i després menges al japonès autèntic, si es que ho tenen tot pensat

Anna ha dit...

@pons007 que som del mateix poble? xD

Alize ha dit...

Nunca he probado la comida japonesa pero no sé si me gustaría... No soy muy de comer verduras y todavía tengo el recuerdo grabado en la memoria de lo que comía una chica japonesa que conocí en Irlanda. Diox, toda su comida olía a huevo podrido!! jejeje
Besotes!!!

Anònim ha dit...

m'algrat per tu sigui un poble i per mi una ciutat, es molt possible que si ;)
Això comptant que realment el pons realment existeixi fora de la catosfera, es clar.