dimarts, 20 de maig del 2014

Escapadeta ...

Aquest cap de setmana l'hem passat a Frankfurt; dit així sembla que hem anat a l'apartament de la platja però no, dissabte vam sortir del llit a les 4:30 per ser a la ciutat a quarts de deu del matí i no vam tornar fins diumenge al vespre. El viatge no era perquè els vols fossin barats, que ho eren si no perquè hi havia cert concert que es mereix entrada a part. 

Frankfurt té cert encant; és d'aquelles ciutats que segurament no hi aniries a passar un cap de setmana però un cop allà veus que val la pena; que és super tranquil·la i neta i bé, els alemanys són com són però viuen allà. 



La ciutat es pot veure perfectament en un parell de dies (a no ser que sigueu d'aquells que volen entrar a tots i cada un dels museus que hi pot haver) i nosaltres vam enganxar dos dies amb un temps espectacular. Si, la gastronomia típica també la vam tastar i jo sé d'algú que ja em diu "catadora de sidra internacional" però l'apfelwein bé s'havia de tastar també, no? 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Frankfurt té les dos parts, la part nova amb els gratacels i la part clàssica amb els edificis típics babars, es curiós de veure. No vas pujar a un dels gratacels per veure la vista de tota la ciutat?

Anna ha dit...

pons007 si!! a la Main Tower :) Hi vam pujar diumenge al matí i les vistes valien la pena!

Sergi ha dit...

De Frankfurt només recordo els gratacels, i la 'plaça de l'ajuntament' que és on la selecció alemanya celebra els èxits, ja que té l'aeroport més gran d'Alemanya, no? Em va semblar una ciutat com tantes altres, sense res especial. Munic molt millor!