divendres, 27 de juny de 2014

Pseee.....

El dia que vaig anar al cine per terres angleses, només entrar hi havia una taula on, ensenyant l'entrada per una determinada pel·lícula et regalaven un pòster i una espècia de passi VIP. 
Crec que la sessió era la següent a la nostra perquè va ser sortir de la nostra sala i les nenes s'havien multiplicat per 10. Un festival

A nosaltres ens van posar el tràiler i allò era un dramón amb totes les lletres. Adolescent malalta coneix a adolescent també malalt, etc, etc,. ... 

Un cop a terres catalanes vaig tenir curiositat per saber qui aquí també era tant famós i si, tots els exemplars de la biblioteca estaven en préstec i el que menys, tenia 4 reserves. En fi, aquell mateix dia ja tenia cert document en pdf i en un parell de dies l'he finiquitat. 

No diré que és el pitjor llibre que he llegit, perquè no ho és però en general és d'un bluf considerable. 
Té parts bones peeeeeeerò .... potser és que ja no tinc l'edat de llegir aquestes coses clarament adolescents però de totes maneres, tinguis l'edat que tinguis, té parts molt fluixes. Suposo que tornaré a picar i veuré la pel·licula que a IMDb la puntuen amb un 85/100. Poca broma. Deu ser millor que el llibre, segur.