dimarts, 15 de juliol del 2014

#100HAPPYDAYS (II)

No vaig pensar a dir-ho en el seu moment però el passat dimecres 9 de Juliol vaig fer el meu 100/100 del primer repte que feia a Instagram; el #100happydays.  
En el seu moment algú va dir que no ho aconseguiria perquè era impossible ser feliç 100 dies seguits i no entraré en si és possible o no (tot i que jo ho veig una mica impossible, no ens enganyem) però si que serveix per, tot i tenir un dia de merda dolent, buscar una cosa (només una) que sigui el teu moment happy del dia. 

Hi ha dies que ho he tingut molt fàcil, d'altres que no tant i d'altres que per poc no se'm passa el dia sense pujar res peeeerò bé acaba el que bé comença. 

D'entre les 100, sé quina és la més happy de totes però per no fer sentir malament a les altres, l'autora és guarda la confidencialitat :) 


4 comentaris:

Sergi ha dit...

Si no t'ho vaig dir jo, podria haver estat jo. Em sembla tremendament difícil, jo et puc garantir que no ho he aconseguit. I crec que tu tampoc, encara que si només es tractava de pujar una foto 'maja' a l'instagram cada dia, això encara, perquè es pot fer encara que estiguis completament de mala llet.

Anna ha dit...

@XeXu m'encanta perquè de vegades no entens res :)

Ariadna ha dit...

Punyeteraaaaaaaa!!!!!

Si un vol, pot. T'ho has demostrat a tu mateixa. I si ens menteixes, de fet, et menteixes a tu.... no crec que sigui el cas pq he vist algunes de les teves 100 i tenien pinta d'autèntiques ;-)


(*) Això de punyetera és pq no ens dius la top100

mala_persona ha dit...

Tinc moltes ganes de seguir un #happydays per instagram... el problema és que, tot i ser conscient que els dies no són del tot blanc o del tot negres, sovint em costa veure'n la part maca, i més encara recordar-ho per penjar-o a instagram. Però també penso que és un exercici genial per a pensar en trobar-ho cada dia!