dijous, 21 d’agost del 2014

De port en port ...

Ara que ja fa quasi una setmana que som a casa, que hem desfet maletes, posat rentadores i demés tasques poc agradables és quan miro enrere i penso lo realment curta que va ser la setmana que vam passar a una part del Mediterrani que no coneixíem i que ha acabat sent una grata sorpresa. Ais les vacances, amb el que costen d'arribar i lo ràpid que passen! 

Bari té un encant que no ho hagués dit mai; amb les senyores al carrer fent les típiques orechiettes. Una ciutat d'aquelles que mai hi aniries a passar un cap de setmana però que un cop vista ... 


Després de Bari va arribar Corfú. I és la única ciutat de la que puc dir un pse ... No és lleig i té coses per veure evidentment però caaaada porta de la majoria dels carrers és una botiga de souvenirs. 


I de Corfú a Mykonos ... i allà ens va caure la baba algo exagerat. És una passada amb les seves casetes blanques, els seus carrers estrets, la seva Little Venice (però on hi hagi la de Londres...). Espectacular.


I de Mykonos al cel a Santorini. Aquí si que m'hi hagués quedat de per vida. Mykonos és una passada però en el tema de la festa és com Eivissa i a mi això no m'acaba de fer el pes ni per la festa ni pels preus de la festa.


I de Santorini a Dubrovnik. Croàcia és un país que segurament visitarem amb més calma en un futur però Dubrovnik per si sola és una passada.


I per ser justa hauria de dir que de Dubrovnik a la Costa Brava i d'allà a la Cerdanya. No ens podem estar quiets no! Ara ja podem maquinar les pròximes ... 

4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Per si t has de acabar de convèncer pots visitar el blog de la meva dona on trobaras tot el que varem fer fa un parell d anys a croàcia.....
Veuras enllaç al lateral.....

Anna ha dit...

Joan: Ostres gràcies! No sabia de l'existència d'aquest blog :) Farem els xafarders ...

Anònim ha dit...

Dubrovnik es la única que he trepitjat. Està bé el poblet, vaig fer la volteta completa a la muralla ^^

Anna ha dit...

pons: nosaltres també la vam fer :) Eren les 9 del matí i una calor ...