dilluns, 18 d’agost de 2014

Perquè MAI MÉS volaré amb Alitalia

Posar el despertador a les 02:55 perquè el taxi passa per casa a les 03:30. Si, de la matinada. El vol surt de Barcelona a les 06:25, anem bé de temps. Al mostrador ens diuen que el nostre vol no hi és, que no els hi consta vamos. I els extranya perquè no hi ha cap connexió que arribi a Venècia aquella hora. I que ens haurien d'haver avisat. Aha. Això és despertar-se de cop i la resta tonteries. Teòricament havíem d'arribar a Venècia, via Roma, a les 11:15 i havíem de ser al port abans de les 17:00. Ens reubiquen, sortim de Barcelona a les 08:25 (i quan has sortit del llit a certes hores, això per mi ja era el migdia) i arribarem, via Roma, a Venècia a les 14:00.

Un cop a Roma, i dins l'avió direcció Venècia, no podem marxar perquè no hi ha personal per carregar les maletes. PERDONA??? Ahir vaig saber que hi ha vaga encoberta dels treballadors d'Alitalia perquè en volen acomiadar 2.000 ... espero que directament tanquin l'empresa i no els vulguin ni per posar gelattos

Sortíem per la porta d'arribades de Venècia a les 17:25 i evidentment fèiem tard. Ara ja no havíem d'anar al port de Venècia, ara era el de Bari. Ens tornen a enviar a Roma i per no trencar la costum, el vol anava tard. Eren les 21:00 i seguíem a un coi d'aeroport, esperant. Arribem a Roma (per segon cop en un dia, poca broma) i ens porten a l'hotel que ni sopar ens van donar de lo tard que era. 

A les 06:00 sona el despertador, baixem a esmorzar, a les 07:00 ens recull un taxi i ara si, a les 08:00 puntual surt el vol cap a Bari. A les 13:00 i després de visitar Bari podem embarcar i començar les vacances! 

Ni regalat tornaré a volar amb aquesta companyia que, el primer cop em va perdre l'equipatge i el segon casi em fa perdre les vacances. 


2 comentaris:

XeXu ha dit...

En aquests casos és obligatori dir que em saben greu els contratemps que vas patir, que no és manera de començar unes vacances tan esperades. Espero que la resta fossin millor, que suposo que sí. Però he trobat força fora de lloc el comentari de que esperes que tanquin l'empresa i que els treballadors es fotin...

joan gasull ha dit...

Coses d'avions....jo d'ells en tinc un parell de bones experiències. Si busques bé, no hi ha cap companyia que algun dia o altre no l'hagin cagat. Ara toca molt els ous quan et toca.