dimarts, 28 d’octubre del 2014

D'això també fa un any

I si abans d'ahir feia un any del gran dia, avui fa un any agafàvem un avió direcció el que seria el viatge de la nostra vida. Aquest va ser i, ara per ara és, el millor viatge que mai he fet. 17 hores de vol per anar i 23 per tornar. Cap problema. 

Dies de llevar-se a quarts de cinc de la matinada per agafar un tren i, després de tres hores, arribar a un santuari perdut. Llevar-se amb el mateix cansament de cames amb el que vas anar a dormir. Tastar mil coses i fer reverències cada dos per tres. 

Hi ha gent que es sorprèn quan saben que la lluna de mel no va ser un tot inclòs en alguna platja paradisíaca. I més encara quan saben que el vam muntar i contractar tot nosaltres. Bé, muntar el Low que va fer una feinada espectacular i va sortir tot perfectissimament bé. 

No ho dubtis .... 

Amb Japó allò de "ni millor ni pitjor"  no funciona; Japó és millor, molt millor. Tant que el tenim al numero 1 del rànquing viatger. I hi tornarem

2 comentaris:

mala_persona ha dit...

Doncs em sembla que haurem de parlar per tal que em recomanis cosetes, perquè l'any que ve serà la costa oest dels EUA, però el vinent, Japó :-)

Anònim ha dit...

Sembla que estàs gairebé tan enamorada del japó com d'en Low :P