dimecres, 8 d’octubre de 2014

Game of Thrones

Quan la van començar a fer vam veure tota la primera temporada però com que el disc dur va morir, la vam abandonar per mandra a tornar-la a baixar (i això que en aquell moment suposo que només hi havies la primera i segona temporada). En vam començar a veure d'altres i aquesta es va quedar aparcada. Va ser quan vam acabar amb Orange is the new black que ens vam motivar a re-veure la primera temporada i seguir amb les següents. 

No soc una fan d'aquesta sèrie, ni molt menys; de fet molts cops em perdo i no sé de quin coi de casa és qui o a on van aquell grupet si fa dos capítols estaven a l'altra punta peeeeerò reconec que tot i no tenir-ne ni idea, la serie és molt bona. Hi ha capítols que em passo gran part dient que soc massa aprensiva per veure segons què però per això està el mòbil, per desviar l'atenció de tant en tant. Potser és més la costum de veure un capítol cada dia després de sopar que no la serie en si ....  


La primera temporada em va agradar, la segona em va semblar un bluf i la tercera va ser un vici (perquè una servidora sabia que passava al capítol 9 i anava burxant al Low).... vist així la quarta no promet massa. Veurem ... 

4 comentaris:

joan gasull ha dit...

Si es converteix en una costum, potser arribarà que amb la tele parada també us va bé.

XeXu ha dit...

He llegit els llibres i la sèrie està bé, però no arriba al seu nivell, cosa que és molt difícil, perquè als llibres hi ha molta teca. Coneixent la història la sèrie es segueix perfectament, i també et pots cagar en les coses que s'inventen.

Patri B. ha dit...

Molta gent m'ha recomanat la sèrie! Segur que els llibres estan molt millor, com sol passar. Hi ha detalls que s'escapen al passar-ho a la tele... Però té bona pinta :) Fins ara no l'he començat perquè té tantes temporades que m'entra mandra i tot, jaja.
Potser li dono un cop d'ull algun dia, que només escolto bones opinions ^^

Anònim ha dit...

i si estiguessis enganxada als resums del tipo de la brocha encara t'agradaria més ^^