dimarts, 16 de desembre de 2014

Cinc ciutats

He tingut la gran sort de poder viatjar regularment durant la meva vida; primer amb els meus pares i la caravana, cada estiu; després amb el Low, cada estiu ... i sempre que podem. 
Tot el que he vist m'ha agradat però sempre hi ha aquells viatges que si els repeteixes bé (perquè mai, mai, es diu que no a un viatge) i si no també i aquells que saps que hi tornaràs, perquè hi has de tornar. Aquí van els meus cinc: 


  • Japó: evidentment està el primer de la llista pel que va ser i pel que és. Vull tornar a veure coses que ja vam veure i d'altres que ens va faltar temps. Al principi anava a posar cinc ciutats però si parlo només de ciutats en necessitaria el doble perquè no siguin totes de Japó. 

  • Nova York: va ser una setmana en la que no vam parar quiets. És com estar en una pel·lícula i m'encanta. Vam tornar flipats o més. I teòricament fèiem guardiola per tornar-hi al 2015 però em sembla a mi que les prioritats viatgeres estan canviant. I no només les meves. 
Google Images

  • Praga: i si és en època de Nadal com quan hi vam anar, molt millor. Perquè arribar allà i veure el totalment inesperat mercat de Nadal em va emocionar més que una nena petita. 
Google Images

  • Mykonos i Santorini: No, no puc triar-ne una. Una setmana en una caseta blanca d'aquelles davant del mar .... ainnnnnnnnnns! 
Google Images

  • Roma: m'encanta Itàlia (que no la seva companyia aeria) i Roma és molta Roma. La Fontana ni Trevi, les pizzes, el coliseum, ... 
Google Images


No, no he posat Londres ni Liverpool perquè tenim la sort d'anar-hi sovint :)

2 comentaris:

XeXu ha dit...

Tenia intenció d'anar a Praga aquest hivern, però llegint per internet vaig veure que sovint neva, i per més maco que sigui, haver de moure's per la neu em resulta incòmode per un viatge de plaer. Si es pot evitar millor.

Praga és l'únic dels 5 que visitaré segur, o això espero. I a Roma ja hi he estat un parell de vegades. Japó, qui sap. New York no m'atreu en absolut, però a diferència del que deia fa uns anys, ara no em negaria a anar-hi si m'ho proposen. Miconos i Santorini tinc la impressió que estan completament sobrevalorats. Per això me'n vaig a Cadaqués.

Per mi el viatge somiat des de fa molt temps, i ara començo a albirar que pot ser aviat, és a Islàndia. També hi ha pendent Nova Zelanda, però aquesta és una altra història.

joan gasull ha dit...

també som de viatjar, però mira per on, no coincidim en els llocs. el que més peça em fa és el de Praga, el tinc en llista fa temps, però fins que no ens desenganxem dels nens crec que no serà.