dimecres, 7 de gener de 2015

De pel·lícules (V) i cine (IX)

Sembla que durant aquestes festes que per sort ja han passat hem vist més pel·lícules que durant tot l'any; el que és segur és que hem anat més al cine en dues setmanes que en tot l'any (dues vegades). Sigui com sigui, entre cine i altres fonts ens hem posat les botes. 

Per ranking de més a menys la cosa queda així:

1. El Hobbit: la batalla de los cinco ejercitos Una altra cosa no però la saga aquesta em flipa. No trobo normal que d'un llibre que no passa de les 300 pagines en facin tres pel·lícules però ... 
2. Exodus va ser una grata sorpresa perquè vam anar al cine més d'acompanyants que res i pensant que seria un trunyo i no. És bona! 
3. Qu'est-ce qu'on a fait au bon dieu? o el que és el mateix "Dios mío, pero qué te hemos hecho?" té la seva gràcia. Potser no és per pagar el que val una entrada de cine (i no ho vam fer) però té moments de partir-se la caixa.
4. The Interview molt xorres, molt molt. El primers cinc minuts són brutals i després algun que altre gag. Normal que l'hagin intentat boicotejar des de terres coreanes ... no sabia que Kim Jong-un fos fan de Katy Perry .... ejem ...  
5. El abuelo que saltó por la ventana y se largó prfff el Low i el meu pare són fans del llibre; llibre que jo no m'he arribat a llegir però la pel·lícula m'ha semblat d'un soso considerable. 

2 comentaris:

XeXu ha dit...

La tercera part del Hobbit està bé, millor que la segona que la vaig trobar fluixeta. Tan estrany és fer una trilogia d'un llibre de 300 pàgines, que en aquest tercer volum s'ho inventen tot. Però com a pel·li està bé.

La peli de l'avi no fa justícia al llibre, ni de bon tros.

joan gasull ha dit...

JO he vist la 3 i si bé és molt previsible, dóna per riure una bona estona i desconnectar.