dijous, 12 de febrer del 2015

Ploms

En el seu moment em vaig llegir el llibre;si. I la segona i tercera part també. He de perdre aquesta mania d'acabar tot allo que començo perquè en alguns casos es podria considerar masoquisme. El primer llibre té la seva gràcia, no dic que no. Segurament no tant proporcional al moviment de masses de fans que s'ha creat però si, té la seva gràcia. Potser perquè va ser el primer que vaig llegir d'aquest estil; a saber. El segon és allò que dius cal? i el tercer és una porqueria màxima ja vas llegint línies alternes a veure si així acaba abans. Considero que no són bons llibres ni estan ben escrits ni res de res. El primer es deixa llegir. Punt

Demà estrenen la pel·lícula i no, no tinc entrades comprades amb mesos d'antelació. Si, m'agradaria veure-la però que si no és aquest mes serà el següent i si no, l'altre. Resumint, puc dormir perfectament bé tant si la veig com si no.

El que m'està posant de mala llet aquests últims dies és l'exercit talibà que volta per Twitter, que sembla que si no dius totes les pestes que poden arribar a tenir llibre i pel·lícula (i no estic dient que no en tingui) no puguis anar a dormir tranquil. Ho pots dir un cop i fins i tot dos però és que sé d'algún i d'alguna que ho porten repetint des de fa més una setmana. Mes-d'una-setmana!!! Per favor, sou més ploms i cansinos vosaltres que el coi de llibre!! En fi, que com que no els hi puc dir directament a ells, vinc aquí i despotrico. 

I ja posats, deixo aquesta imatge, que fa estona que vaig rient sola (ho sé, ho sé, és que estic mig malalta i en fi, deliro ...)




3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

esperen fer tanta o més caixa que amb els llibres, però a mi no m'hi veuran al cinema. Que la veuré, segurament que si perquè m'agrada molt el cinema i per ser crític amb una cosa l'has de veure, però ja esperaré que la facin al waki tv

Sergi ha dit...

No els he llegit però celebro que algú que ho ha fet, com tu, digui les coses que dius, penso que la teva opinió es deu acostar molt a la realitat. Pel que fa a la pel·lícula, naturalment, no tinc cap intenció de veure-la tampoc. La veritat és que al meu entorn, i això inclou xarxes, no se'n parla massa, per mi el tema està passant de llarg sense més. Però entenc que ni cal dir-ne les meravelles ni emocionar-se perquè surt, ni tampoc haver de desfocar-se a gust contra la sèrie cada dos per tres.

I ara la pregunta. Per què no els ho pots dir allà, que són molt pesats amb el tema?

Anna ha dit...

@Joan: Ostres l'altre dia vam probar per primer cop això del wuaki xk tenim un codi ... pse pse no? no totes es poden veure en VOSE i anava una mica a pets.

@XeXu:De fet ho dic, però ni cas així que despotrico igualment xD