dimecres, 15 d’abril del 2015

El pla B

Després d'uns dies buscant i pensant; de mirar guies, blogs, fòrums, ... ens hem decidit

Tampoc és que ens hagi costat massa trobar un pla B però teníem una condició: no deixar-nos tres sous i mig, o sigui que, més o menys, estigués en la línia del pla fallit posposat.  Sense condicions és facilissim trobar destí, serà per llocs! però quan et marques un màxim la cosa és complica. I quan estàs obligat a viatjar a l'Agost (si vols estar-hi més de 4 dies) més encara. I quan algú té sorpreses desagradables a l'hora d'escollir les vacances, més. En fi, que no ve al cas. 


Per solidaritzar-nos amb en garbí, nosaltres també anirem amb certa companyia de dubtosa fiabilitat. No per gust, sinó per poques opcions. I de low cost, res. Espero que ja que tenen la central allà, es comportin. 

3 comentaris:

Sergi ha dit...

No et mous de per allà, eh? Però Irlanda està bé, és un bon viatge per passar uns dies en una cultura propera, però diferent. Que vagin de gust les ostres amb Ginness a Galway!

Anònim ha dit...

No he estat mai a Irlanda, ja ens explicaràs

mala_persona ha dit...

Aaaah, Irlanda és genial!!! Jo hi vaig fer un tour d'una setmana en fragoneta i és dels millors viatges que he fet mai!!! Enjoy it!!!